Get Adobe Flash player

Kapcsolat


Inno-Szolnok Nonprofit Kft.

1149 Budapest, Kupa vezér u. 3.

Telefonszám:


06/70/703-5020

06/20/496-2806

06/20/271-0452

06/20/426-4089


info@inno-szolnok.hu innoszolnokkft@gmail.com

Jelen pályázat keretén belül a Társaság a Tiszazugi Önkormányzatok Társulása területén (Inno-Szolnok Nonprofit Kft. szolgáltatási területe) kívánja fejleszteni a csomagolási hulladékok szelektív gyűjtését.
A szelektív gyűjtés jelenleg gyűjtőszigetes gyűjtéssel biztosított azonban a házhoz menő gyűjtés kapacitásainak hiánya a további fejlődés gátját jelenti.

A pályázati forrás által biztosított támogatási összegből egy tömörítős felépítményű modern gyűjtő jármű beszerzésével az önkormányzatok családi házas övezeteiben kerül bővítésre a házhoz menő szelektív hulladék gyűjtés.

A begyűjtésre kerülő hulladékok a Szelevényi Hulladékkezelő Központ. alatt található válogatóműben ill. a Szolnok, Újszász úti válogatómű területén kerülnének utóválogatásra, ahol a frakciókra válogatás és ezt követő bálázás megfelelő személyzettel és gépparkkal biztosított.


A beruházás megvalósításával és üzemeltetésével amellett, hogy 3 új munkahely létesül, a lerakásra kerülő csomagolóanyagok mennyisége csökken, a jelenlegi közszolgáltatás színvonala nő, a műszaki védelem melletti ártalmatlanítás helyett az újrahasznosítás térnyerése biztosítottá válik.

A projekt zárására a megkötött Támogatási Szerződés alapján 2014. április 30-ig kerül sor