Kapcsolat


Inno-Szolnok Nonprofit Kft.

1149 Budapest, Kupa vezér u. 3.

Telefonszám:


06/70/703-5020

06/20/496-2806

06/20/271-0452

06/20/426-4089


info@inno-szolnok.hu innoszolnokkft@gmail.comTisztelt Lakosság!


Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtése 2020.08.01-től az alábbiak szerint módosul:

Ettől az időponttól kezdve a cégünk által értékesített zöld színű, logónkkal ellátott zsákban (biológiailag lebomló) kihelyezett zöld hulladékot (fűnyesedék, egyéb növényi részek, falevél kivétel diófa levél és fenyő) szállítjuk el.

A levágott gallyak, maximum 2cm –es átmérőig 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve továbbra is díjmentesen kihelyezhetők.

A biológiailag lebomló zöld hulladékgyűjtő zsákot, az adott településeinken 2020.07.01-től a megszokott ügyfélszolgálati időpontokban és helyeken vásárolhatják meg, valamint a szelevényi hulladéklerakó telephelyen, melynek díja bruttó 150 Ft.

Zsákban kihelyezett zöld hulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladék elhelyezése tilos. Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat illetve az ömlesztve kihelyezett, vagy túl méretes zöld hulladékot nem szállítják el.

Köszönjük segítő együttműködésüket!Értesítjük a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy a COVID-19 vírus terjedésének megakadályozása érdekében tett korlátozó intézkedéseinket az alábbi ütemezésben oldjuk fel:


2020.05.11-13.                  szelektív szigetek ürítése            

2020.05.18-22.                  házhoz menő zöld hulladék gyűjtése (hulladéknaptár szerint)

2020.06.01-től.                  házhoz menő lomtalanítás újraindítása

2020.06.02-08.                  házhoz menő szelektív hulladék gyűjtése (hulladéknaptár szerint)


Az egyes településeken információs pontjaink újra nyitásának időpontja egyelőre még nincs tervezve. Készpénzes ügyfeleket szelevény telephelyünkön továbbra sem tudunk fogadni.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük! Minden kedves ügyfelünknek jó egészséget kívánunk! Vigyázzunk egymásra!Magyarország Kormányának újabb, a COVID 19 vírus terjedésének megállításának érdekében tett erőfeszítéseire figyelemmel, az alábbi, azonnali intézkedés bevezetését tesszük kötelezővé.

Az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. a Magyar Kormány Intézkedéseivel egyetértve, felelős magatartást tanúsítva, az alábbi intézkedéseket hozza:

- Településeiken működtetett ügyfélfogadásunkat határozatlan ideig felfüggesztjük.

- Telephelyünkön történő személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség.

- A házhoz menő szelektív gyűjtést a kialakult helyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztjük.

- A házhoz menő zöldhulladék gyűjtést a kialakult helyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztjük.

- A házhoz menő lomtalanítást a kialakult helyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztjük.

- A szelektív harangok ürítését a kialakult helyzetre való tekintettel határozatlan időre felfüggesztjük.


Amennyiben bármilyen változást szeretnének bejelenti az ügyfelek, azokat email-ben vagy levélben tudjuk fogadni. Telefonon csak tájékoztatást tudunk adni.


A kommunális hulladékgyűjtés továbbra is a megszokott rendben zajlik.

TÁJÉKOZTATÓ
TÁJÉKOZTATÓ

HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV GYŰJTÉS

 

A szelektív hulladékok „házhoz menő” begyűjtése során ugyanazon napon szállítjuk el a papír és műanyaghulladékokat. A műanyaghulladékokkal egyazon zsákban gyűjtjük be a fém italos dobozokat is. 

Kérjük, hogy a papír, ill. műanyag- és fém hulladékok az alábbi módon legyenek a gyűjtési napokon az ingatlanok elé kihelyezve:

A műanyag- és fémhulladékok egyazon, bármilyen átlátszó zsákban, a papírhulladékok külön kötegelve, kihelyezve a lakóingatlan elé. A papír és műanyag hulladékot kérjük ne keverjék össze, ill. ne rakják ugyanazon zsákba!

Az átlátszó zsákba kizárólag az alábbi műanyag- és fém csomagolási hulladékokat tehetik:

Műanyaghulladék: az ásványvizes és üdítős palackok, a kozmetikai, illetve tisztítószerek flakonjai. Kérjük, hogy a palackokat kiöblített állapotban, lapítva szíveskedjenek a zsákokba helyezni.

Fémhulladék: alumínium italdobozok lapítva, tisztán, elmosott konzervdobozok.

  Fontos, hogy a palackokat, flakonokat, dobozokat laposra tapossuk, mert így több fér el belőlük a zsákban, és könnyebben tárolható, szállítható.

Kérjük, üveget ne tegyen a zsákba, mert ha eltörik, könnyen kivághatja a zsákot, és balesetet okozhat!

Kérjük a zsákokat alaposan bekötni!

A papírhulladékot kötegelve, átkötve, illetve kartondobozokban, kérjük kihelyezni az ingatlan elé! 

 

A gyűjtésre átadható papírhulladék fajták: (Külön, Elkülönítetten kihelyezve!) papír kartondobozok (lapítva), színes vagy fekete-fehér újság, folyóirat, füzet, könyv,írógéppapír, papírzacskó.

A megtelt zsákokat és a papírhulladékot kérjük a megadott gyűjtési nap reggelén 6.00 óráig kihelyezni az ingatlanok elé!

Későbbi időpontban kihelyezett hulladékért nem mennek vissza munkatársaink!

Az idegen anyagot tartalmazó zsákokat a gyűjtőjárat munkatársai nem szállítják el!

A műanyag- és fém hulladékok elhelyezéséhez szükséges átlátszó zsákokat bárhol beszerezhetik.

A zsák nem lehet fekete, vagy olyan sötét, hogy kibontás nélkül ne lehessen megállapítani a benne lévő hulladékok jellegét!

A szállítás során nincs korlátozva a kihelyezett szelektív hulladékok mennyisége. Bármilyen méretű és db számú szelektív hulladékot elszállítunk, amennyiben az a fenti feltételek szerint lett szállításra előkészítve.


HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV

2017. január 1-től új rend szerint történik a szelektív hulladékok átvétele. A korábbi, betelefonálás útján történő megrendelés törlésre került, helyette a szelektív hulladékok átvétele rendszeres gyűjtőjáratban valósul meg. Az alábbi házhoz menő szelektív hulladék naptár alapján az ingatlan elé kihelyezett, szelektív hulladékot elszállítjuk.


Szelektív Hulladéknaptár 2022ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS


2017. január 1-től új rend szerint történik a zöldhulladékok átvétele. A korábbi, betelefonálás útján történő megrendelés törlésre került, helyette a zöldhulladékok átvétele rendszeres gyűjtőjáratban valósul meg. Az alábbi házhoz menő zöldhulladék naptár alapján az ingatlan elé kihelyezett, max. 0,5 m3 mennyiségű zöldhulladékot elszállítjuk.


Zöldhulladék naptár 2022
Zöld hulladékok közé tartoznak a levágott gallyak, fűnyesedék, egyéb növényi részek, avar hulladék. (diófa levél és fenyő NEM!!)


Amennyiben ágakat kíván elszállítatni, kérjük, hogy azokat maximum 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve szíveskedjen kihelyezni. Kérjük, hogy a zöld hulladékok rakodásra alkalmas módon kerüljenek kihelyezésre, kötegelve, vagy zsákokban. Zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladékot elhelyezni TILOS! Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat, ill. az ömlesztve kihelyezett, vagy túlméretes zöldhulladékokat nem szállítják el!


Köszönjük segítő együttműködését!

Inno-Szolnok Nonprofit Kft.


TÁJÉKOZTATÓ

 

Ezúton ismételten tájékoztatjuk a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy 2016.04.01. napjától a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (továbbiakban NHKV Zrt.) jogosult a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozó számlák kiállítására, illetve a számlán feltüntetett díjak beszedésére.

Számtalan esetben előfordul, hogy a Tisztelt Ingatlanhasználók a 2016.04.01. utáni teljesítésű számláik ellenértékét továbbra is az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. bankszámlaszámára utalják át. Ezáltal Társaságunknál túlfizetése keletkezett, így ebből kifolyólag az NHKV Zrt-nél a számlák kiegyenlítésekor elmaradása keletkezhet, egyenlege tartozást mutathat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, ellenőrizzék korábbi utalásaikat és amennyiben a fenti teljesítésű számlák ellenértékét részünkre utalták át, fáradjanak be a legközelebbi ügyfélszolgálati irodába és rendelkezzenek a tévesen átutalt összeg NHKV Zrt. részére történő átutalásáról vagy amennyiben a szolgáltatás korábban valamilyen okból megszüntetésre került, az összeg  visszautalásról.

2016. 04.01. utáni teljesítésű számlák jogosultja:

 

Jogosult pontos neve:  NHKV Zrt.

NHKV Zrt (jogosult) számlaszáma:HU 35 10300002-10654068-49020328

   

Tisztelettel:

  

Bolyós Zita

ÜgyvezetőHULLADÉKGYŰJTÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt lakossági partnereinket a 2016. április 01-től
a hulladékszállítási közszolgáltatásban bekövetkező változásokról


RUGALMAS LOMTALANÍTÁS


Az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. 2016. április 1-től egyéni lomtalanítás keretében szállítja el a lakossági háztartásokban keletkező lomokat.

A lomtalanítás időintervallumát az egész évre kiterjesztjük. Bármely, az adott település kommunális hulladékgyűjtési napján lehetősége van a lakosságnak az egyéni lomtalanításra, évi egyszeri alkalommal. 

A lomtalanítás során ingatlanonként (lakásonként) maximum 3 m³ mennyiségig azon nagydarabos hulladékok         kerülnek begyűjtésre, amelyek a háztartásokban, az életvitelszerű használat mellett keletkező olyan lakossági   hulladékok, amelyek mérete, ill. súlya miatt nem helyezhetők el a lakossági hulladékgyűjtő edényekben.

A rugalmas lomtalanítás során:

 • a lomtalanítás nem egyszerre történik az egész településen, hanem egyénileg kérhető valamelyik háztartási hulladékszállítással azonos napra (kuka ürítés napjára);
 • Lomtalanítás iránti igényét telefonon (20/271-0452, 20/426-4089, 70/703-5020), vagy személyesen    ügyfélszolgálatunkon kell jeleznie munkanapokon 8 és 16 óra között ügyfélkódja megadásával, legalább egy héttel a kívánt időpont előtt;
 • csak a díjhátralékkal nem rendelkező ingatlantulajdonosok vehetik igénybe a lomtalanítási szolgáltatásunkat.
 • a lomhulladék átadása közvetlenül történik a közszolgáltatónak, a lomhulladék közterületre nem helyezhető ki.
 • Munkatársaink csak az előre bejelentett címekről, a fenti feltételek mellett szállítják el a lomot.


Előnyei:

 • rugalmasság, az Önöknek megfelelő időpontban kerül sor a lomtalanításra,
 • az ingatlan elé nem kerül ki lom hulladék, így azt nem szórják szét illetéktelen személyek

Kérjük, hogy ne tegyen ki
 •  zsákban elhelyezett kommunális hulladékot – ez nem tartozik a lom kategóriába
 •  veszélyes hulladékot (pl. pala, festékes dobozok, olajos edények, gyógyszerek, akkumulátor stb.)
 •  építési törmeléket, vállalkozási tevékenységből származó hulladékot (pl. autó alkatrészek, síküveg stb.)
 •  gumiabroncsot
 •  elektronikai hulladékot
 •  faágakat, nyesedéket