Kapcsolat


Inno-Szolnok Nonprofit Kft.

1106 Budapest, Fehér út. 10.

Telefonszám:


06/70/703-5020

06/20/496-2806

06/20/271-0452info@inno-szolnok.hu 


2024.02.20.

Lakossági hamu, salak kapcsolatos tájékoztatás

Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.


Tisztelt Lakosság!


Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a házhoz menő zöldhulladék gyűjtése 2020.08.01-től az alábbiak szerint módosul:

Ettől az időponttól kezdve a cégünk által értékesített zöld színű, logónkkal ellátott zsákban (biológiailag lebomló) kihelyezett zöld hulladékot (fűnyesedék, egyéb növényi részek, falevél kivétel diófa levél és fenyő) szállítjuk el.

A levágott gallyak, maximum 2cm –es átmérőig 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve továbbra is díjmentesen kihelyezhetők.

A biológiailag lebomló zöld hulladékgyűjtő zsákot, az adott településeinken 2022.04.01-től a megszokott ügyfélszolgálati időpontokban és helyeken vásárolhatják meg, valamint a szelevényi hulladéklerakó telephelyen, melynek díja bruttó 250 Ft.

Zsákban kihelyezett zöld hulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladék elhelyezése tilos. Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat illetve az ömlesztve kihelyezett, vagy túl méretes zöld hulladékot nem szállítják el.

Köszönjük segítő együttműködésüket!
TÁJÉKOZTATÓ
TÁJÉKOZTATÓ

HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV GYŰJTÉS

 

A szelektív hulladékok „házhoz menő” begyűjtése során ugyanazon napon szállítjuk el a papír és műanyaghulladékokat. A műanyaghulladékokkal egyazon zsákban gyűjtjük be a fém italos dobozokat is. 

Kérjük, hogy a papír, ill. műanyag- és fém hulladékok az alábbi módon legyenek a gyűjtési napokon az ingatlanok elé kihelyezve:

A műanyag- és fémhulladékok egyazon, bármilyen átlátszó zsákban, a papírhulladékok külön kötegelve, kihelyezve a lakóingatlan elé. A papír és műanyag hulladékot kérjük ne keverjék össze, ill. ne rakják ugyanazon zsákba!

Az átlátszó zsákba kizárólag az alábbi műanyag- és fém csomagolási hulladékokat tehetik:

Műanyaghulladék: az ásványvizes és üdítős palackok, a kozmetikai, illetve tisztítószerek flakonjai. Kérjük, hogy a palackokat kiöblített állapotban, lapítva szíveskedjenek a zsákokba helyezni.

Fémhulladék: alumínium italdobozok lapítva, tisztán, elmosott konzervdobozok.

  Fontos, hogy a palackokat, flakonokat, dobozokat laposra tapossuk, mert így több fér el belőlük a zsákban, és könnyebben tárolható, szállítható.

Kérjük, üveget ne tegyen a zsákba, mert ha eltörik, könnyen kivághatja a zsákot, és balesetet okozhat!

Kérjük a zsákokat alaposan bekötni!

A papírhulladékot kötegelve, átkötve, illetve kartondobozokban, kérjük kihelyezni az ingatlan elé! 

 

A gyűjtésre átadható papírhulladék fajták: (Külön, Elkülönítetten kihelyezve!) papír kartondobozok (lapítva), színes vagy fekete-fehér újság, folyóirat, füzet, könyv,írógéppapír, papírzacskó.

A megtelt zsákokat és a papírhulladékot kérjük a megadott gyűjtési nap reggelén 6.00 óráig kihelyezni az ingatlanok elé!

Későbbi időpontban kihelyezett hulladékért nem mennek vissza munkatársaink!

Az idegen anyagot tartalmazó zsákokat a gyűjtőjárat munkatársai nem szállítják el!

A műanyag- és fém hulladékok elhelyezéséhez szükséges átlátszó zsákokat bárhol beszerezhetik.

A zsák nem lehet fekete, vagy olyan sötét, hogy kibontás nélkül ne lehessen megállapítani a benne lévő hulladékok jellegét!

A szállítás során nincs korlátozva a kihelyezett szelektív hulladékok mennyisége. Bármilyen méretű és db számú szelektív hulladékot elszállítunk, amennyiben az a fenti feltételek szerint lett szállításra előkészítve.


HÁZHOZ MENŐ SZELEKTÍV

2017. január 1-től új rend szerint történik a szelektív hulladékok átvétele. A korábbi, betelefonálás útján történő megrendelés törlésre került, helyette a szelektív hulladékok átvétele rendszeres gyűjtőjáratban valósul meg. Az alábbi házhoz menő szelektív hulladék naptár alapján az ingatlan elé kihelyezett, szelektív hulladékot elszállítjuk.


Szelektív Hulladéknaptár 2024ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS


2017. január 1-től új rend szerint történik a zöldhulladékok átvétele. A korábbi, betelefonálás útján történő megrendelés törlésre került, helyette a zöldhulladékok átvétele rendszeres gyűjtőjáratban valósul meg. Az alábbi házhoz menő zöldhulladék naptár alapján az ingatlan elé kihelyezett, max. 0,5 m3 mennyiségű zöldhulladékot elszállítjuk.


Zöldhulladék naptár 2024
Zöld hulladékok közé tartoznak a levágott gallyak, fűnyesedék, egyéb növényi részek, avar hulladék. (diófa levél és fenyő NEM!!)


Amennyiben ágakat kíván elszállítatni, kérjük, hogy azokat maximum 1 m-es nagyságúra darabolva, kötegekben átkötve szíveskedjen kihelyezni. Kérjük, hogy a zöld hulladékok rakodásra alkalmas módon kerüljenek kihelyezésre, kötegelve, vagy zsákokban. Zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális- vagy egyéb nem zöld hulladékot elhelyezni TILOS! Munkatársaink a nem megfelelő tartalmú zsákokat, ill. az ömlesztve kihelyezett, vagy túlméretes zöldhulladékokat nem szállítják el!


Köszönjük segítő együttműködését!

Inno-Szolnok Nonprofit Kft.


TÁJÉKOZTATÓ

 

Ezúton ismételten tájékoztatjuk a Tisztelt Ingatlanhasználókat, hogy 2016.04.01. napjától a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (továbbiakban NHKV Zrt.) jogosult a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásra vonatkozó számlák kiállítására, illetve a számlán feltüntetett díjak beszedésére.

Számtalan esetben előfordul, hogy a Tisztelt Ingatlanhasználók a 2016.04.01. utáni teljesítésű számláik ellenértékét továbbra is az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. bankszámlaszámára utalják át. Ezáltal Társaságunknál túlfizetése keletkezett, így ebből kifolyólag az NHKV Zrt-nél a számlák kiegyenlítésekor elmaradása keletkezhet, egyenlege tartozást mutathat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, ellenőrizzék korábbi utalásaikat és amennyiben a fenti teljesítésű számlák ellenértékét részünkre utalták át, fáradjanak be a legközelebbi ügyfélszolgálati irodába és rendelkezzenek a tévesen átutalt összeg NHKV Zrt. részére történő átutalásáról vagy amennyiben a szolgáltatás korábban valamilyen okból megszüntetésre került, az összeg  visszautalásról.

2016. 04.01. utáni teljesítésű számlák jogosultja:

 

Jogosult pontos neve:  NHKV Zrt.

NHKV Zrt (jogosult) számlaszáma:HU 35 10300002-10654068-49020328

   

Tisztelettel:

  

Bolyós Zita

ÜgyvezetőHULLADÉKGYŰJTÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt lakossági partnereinket a 2016. április 01-től
a hulladékszállítási közszolgáltatásban bekövetkező változásokról


RUGALMAS LOMTALANÍTÁS


Az Inno-Szolnok Nonprofit Kft. 2016. április 1-től egyéni lomtalanítás keretében szállítja el a lakossági háztartásokban keletkező lomokat.

A lomtalanítás időintervallumát az egész évre kiterjesztjük. Bármely, az adott település kommunális hulladékgyűjtési napján lehetősége van a lakosságnak az egyéni lomtalanításra, évi egyszeri alkalommal. 

A lomtalanítás során ingatlanonként (lakásonként) maximum 3 m³ mennyiségig azon nagydarabos hulladékok         kerülnek begyűjtésre, amelyek a háztartásokban, az életvitelszerű használat mellett keletkező olyan lakossági   hulladékok, amelyek mérete, ill. súlya miatt nem helyezhetők el a lakossági hulladékgyűjtő edényekben.

A rugalmas lomtalanítás során:

 • a lomtalanítás nem egyszerre történik az egész településen, hanem egyénileg kérhető valamelyik háztartási hulladékszállítással azonos napra (kuka ürítés napjára);
 • Lomtalanítás iránti igényét telefonon (20/271-0452, 20/426-4089, 70/703-5020), vagy személyesen    ügyfélszolgálatunkon kell jeleznie munkanapokon 8 és 16 óra között ügyfélkódja megadásával, legalább egy héttel a kívánt időpont előtt;
 • csak a díjhátralékkal nem rendelkező ingatlantulajdonosok vehetik igénybe a lomtalanítási szolgáltatásunkat.
 • a lomhulladék átadása közvetlenül történik a közszolgáltatónak, a lomhulladék közterületre nem helyezhető ki.
 • Munkatársaink csak az előre bejelentett címekről, a fenti feltételek mellett szállítják el a lomot.


Előnyei:

 • rugalmasság, az Önöknek megfelelő időpontban kerül sor a lomtalanításra,
 • az ingatlan elé nem kerül ki lom hulladék, így azt nem szórják szét illetéktelen személyek

Kérjük, hogy ne tegyen ki
 •  zsákban elhelyezett kommunális hulladékot – ez nem tartozik a lom kategóriába
 •  veszélyes hulladékot (pl. pala, festékes dobozok, olajos edények, gyógyszerek, akkumulátor stb.)
 •  építési törmeléket, vállalkozási tevékenységből származó hulladékot (pl. autó alkatrészek, síküveg stb.)
 •  gumiabroncsot
 •  elektronikai hulladékot
 •  faágakat, nyesedéket