Get Adobe Flash player

FIGYELEM!

FONTOS KÖZLEMÉNY!!!


Tisztelt Ügyfelünk!

 

 

Amennyiben új csoportos beszedési megbízás megkötését szeretné igényelni – mert például a számlás fizetési mód már nem megfelelő, a következőképp teheti meg... Tovább

Kapcsolat


Inno-Szolnok Nonprofit Kft.
1149 Budapest, Kupa vezér ú. 3.

+36 20-495-2496
+36 20-496-2806

info@inno-szolnok.hu innoszolnokkft@gmail.com

Tisztelt Ügyfelünk!

 

 

Amennyiben új csoportos beszedési megbízás megkötését szeretné igényelni – mert például a számlás fizetési mód már nem megfelelő, a következőképp teheti meg.

 

Az ügyeit intéző, számlavezető, vagy egyéb módon kiválasztott bankjánál kéri a csoportos beszedési megbízás megkötését.

Ehhez a banki szolgáltatás aktiválásának szokásos módján túl, ahogy eddig is, most is szükséges a megerősítés, amelyet  kérjük elküldeni szíveskedjék az NHKV Zrt. elektronikus címére, vagy postai címére. NHKV Zrt. 1255 Budapest, Pf. 15 vagy ugyfelszolgalat@nhkv.hu

 

A tájékoztatás kötelező elemei:

- Ingatlanhasználó neve

- Ingatlanhasználó Vevő (fizető) azonosítója (Számla 3. oldal teteje)

- Ingatlanhasználó bankszámlaszáma

- Közszolgáltató neve

- Közszolgáltató UGIRO azonosítója (Megtalálható az NHKV honlapján, és a Számla 2. oldalán)

 

A tájékoztatás megérkezését követően az NHKV Zrt. saját rendszerében letárolja az információkat, ezzel párhuzamosan továbbítja a Közszolgáltató felé, mivel a megfelelő CSV adatszolgáltatás Közszolgáltató részéről csak a helyes adatok birtokában lehetséges.

 

Fenti adatok birtokában a beérkező Rendszeres és Átmeneti CSV adatszolgáltatásokat az NHKV Zrt. ellenőrzi, hiba esetén jelzi a Közszolgáltatónak az esetleges eltéréseket, melyek alapján a Közszolgáltató köteles kijavítani a hibákat és a javított állományokat újra feltölteni.

A beérkezett adatok alapján a csoportos beszedéssel kiállított számlák listáját (CBE) az NHKV Zrt. a számlavezető pénzintézet rendszerébe betölti, amivel teljesül a számlák kiegyenlítése.

 

Együttműködésüket ezúton is köszönjük.

 

Tisztelettel:

 

Inno-Szolnok Nonprofit Kft.

Az NHKV Zrt. megbízásából

(20)495-2496, (20)496-2806,

(20)271-0452, (20)426-4089